Okleveles Képzés

A FORTUNA DEKOR BELSŐTÉR- RENDEZÉS
EGY NAGYON ÖSSZETETT ELEMZÉS ALAPJÁN SEGÍT KIALAKÍTANI AZ OTTHONODAT.

 

Hogy miért nem feng shuinak nevezzük? Mert nem az.

A belsőtér - rendezés ismerete - bár a feng shui iránymutatásaira épül - jóval szélesebb látókörű tanácsadóvá tesz téged.  Olyan tanácsadóvá, aki ismeri az ősi magyar térrendezés elveit, a színterápiát, a nyugati térrendezés pszihológiáját és a fontosabb lakberendezési elveket, anyagokat is, sőt a kínai horoszkóp alapján sorselemzést is tud végezni.

Nem csak otthonok kialakításánál tudsz profi segítséget nyújtani, hanem üzletek, irodák kialakításánál is.

 

Hogy hol tudod elsajátítani azokat az ismeretek, amik szükségesek ehhez?

A FORTUNA-DEKOR levelező tanfolyamán.

 

A Belsőtér-rendező tanfolyam három részből áll - alap, közép és felsőfokú részekből. Sikeres vizsga után angol és magyar nyelvű belsőtér – rendező, feng shui tanácsadói sorszámozott oklevelet kapnak a hallgatók. A vizsga nem kötelező, a vizsgára jelentkezés feltétele az egyes szinteknél megjelölt témakörök elsajátítása.

A tanfolyamok célja, hogy a hallgatók ne csak a feng shui módszerek alkalmazását tanulják meg, hanem tudást szerezzenek a nyugati - többek között az ősi magyar - térrendezés, a színterápia, a lakberendezés, az önismeret, a kínai asztrológia területeiről is, ezáltal a mai kor követelményeinek eleget tevő széles látókörű tárgyalópartnerekké és tanácsadókká váljanak. A tanfolyamokon lehetőség van személyes kérdések föltevésére és problémák megbeszélésére.

A tanuláshoz szükséges minden jegyzetet biztosítunk, tehát az alább leírtakon kívül mindössze egy tájolót és egy kínai naptárt kell a hallgatóknak beszerezniük.

 

Oktató:

Demeter Anikó

– a Feng Shui a tervezésben, és a Feng Shui a párkapcsolatban című könyvek szerzője

 

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

A Fortuna- Dekor egy jelentkezéssel csak egy hallgató képzését vállalja. Továbbá csak a képzési szerződés aláíró személy számára biztosít vizsgázási lehetőséget.

A képzés teljes elvégzése alól nem mentesül az, aki más képző szervnél már részt vett feng shui oktatáson. Felmentést csak azokból a témakörökből áll módunkban adni, amelyeket a Fortuna-Dekor szervezésében  megrendezésre kerülő oktatáson sajátított el a hallgató. 

Felmentést kérhet viszont a legalább középfokú végzettségű lakberendező, belsőépítész a lakberendezési tantárgyak alól. Ezáltal az alapfokú tanfolyam díjából 7000 Ft, a középfokú tanfolyam díjából pedig 35000 Ft kedvezményben részesül.

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Minden hallgatónak jár a 100%-os pénzvisszafizetési garancia. Ha az első tananyag megérkezése után 5 napon belül a hallgató jelzi, hogy nem erre számított, és nem szeretne részt venni a további oktatásokon, az addig befizetett tanfolyami díját visszakapja.

A LEVELEZŐ TANFOLYAM BÁRMIKOR ELKEZDHETŐ!

 

Miért a levelező tanfolyamot ajánlom?

Mert nem vagy időhöz kötve, akkor tanulsz, amikor időd engedi.

Mert nem kell utazásra költened, bárhol vagy a világon, a tananyag és a segítség elérhető számodra.

Mert olyan ütemben végzed a tanfolyamot, amilyenben életritmusod engedi.

 

A levelező hallgatók heti rendszerességgel kapják emailben a témához kapcsolódó  tananyagot és kidolgozandó feladatlapot. A feladatlapok kitöltése nem kötelező, de ajánlott. Nagy segítség lehet neked, hogy lásd, hol tartasz a tudásoddal. A feladatlapot visszaküldés után javítom és értékelem. A tananyag tartalmaz írásos anyagot, jegyzetet, fotókat és feladatokat.

Igény szerint az ismeretanyagot más időközönként is tudom biztosítani. Így saját életritmusodhoz igazodva tudod elsajátítani a belsőtér-rendezés és feng shui ismereteit és ha könnyebben megy számodra az ismeretek elsajátítása, lehetőséged van a tanfolyam rövidebb idő alatt történő elvégzésére is. 

A tanulmányok bármikor szüneteltethetők, a beiratkozástól számítva 3 éven belül van lehetőség folytatni azt.

 

TEMATIKA A LEVELEZŐ TAGOZATON

 

ALAPFOKÚ KÉPZÉS - 10 HÉTEN ÁT ÉRKEZIK TANANYAG

Az alapfokú képzésen megtanulhatók a térrendezés alapszabályai, a feng shui irányelvei, melyek segítségével mindenki képessé válik arra, hogy saját otthonát harmonikussá tegye, azt úgy alakítsa ki, hogy az ott élők élete jobbra fordulhasson, és boldogabban élhessenek.  Képes legyen műszaki rajzot olvasni és készíteni, egyszerűbb tervezési feladatokat ellátni. A hallgató szűkebb környezetét tanácsokkal el tudja látni, és annak segítségére siethet.

TÉMAKÖREI:

Térrendezési alapismeretek, térrendezési módszerek, taoista filozófia, energetikai alapismeretek, lakberendezési alapismeretek, autentikus feng shui iskolák, belsőtér-rendezés.

Feng Shui elméletek, gyökerek, módszerek, alapfogalmak, az öt elem tana, a Bágua. Berendezési trükkök, bágua értékelése, lakótér energetizálási technikák, szabálytalan alaprajz. A nyolc életterület, orvoslások.

A modern lakberendezés és a feng shui összhangja, lakberendezési alapelvek, berendezési, bútorozási technikák, szempontok. Lakóház és tér tervezése a feng shui figyelembevételével. Tervrajzok olvasása, műszaki tervezés, burkolatkiosztás, térj pszichológiai üzenete.

Sok-sok példa és minden egyéb, amire a belsőtér-rendezés épül.

Az alapfokú képzés díja: 68.000 Ft

 

KÖZÉPFOKÚ KÉPZÉS - 12 HÉTEN ÁT ÉRKEZIK TANANYAG

A középfokú tanfolyam ismeretanyagának elsajátítása által már képessé válhat a hallgató arra, hogy tágabb környezetének igen sokoldalú tanácsadást adhasson. Több irányú tudással rendelkezik a térrendezés témaköreiben, melyet át tud ültetni gyakorlati megoldásokba is a nyugati és a keleti térrendezési módszerek összefüggésének használatával.

TÉMAKÖREI:

Lakberendezési alapismeretek, anyagismeret, műszaki ismeretek, bútortervezés, ősi magyar térrendezés, vállalkozás management, üzleti térrendezés, gyakorlati térrendezés, belsőtér-rendezés, terek pszichológiai üzenete.

A modern lakberendezés és a feng shui összhangja, lakberendezési alapelvek és szempontok, berendezési, bútorozási technikák, szempontok. Anyagismeret. Lakóház és tér tervezése. Látványterv, műszaki terv készítése. Ősi magyar térrendezési elvek, iránymutatások. Vállalkozás beindításának és eredményesebbé tételének térrendezési eszközei. Névjegykártya, logó, üzlethelyiség kiválasztása és berendezése. A tanfolyam során megtanult eszközök gyakorlati alkalmazása, esettanulmányok, sok – sok példa alapján. Terek pszichológiai vizsgálata.

Középfokú képzés díja: 85.000 Ft

 

FELSŐFOKÚ KÉPZÉS – 12 HÉTEN ÁT ÉRKEZIK TANANYAG

A felsőfokú tanfolyam elvégzésével a hallgató egy igen széleskörű ismeretekkel rendelkező tanácsadóvá válik. Munkája során minden térrendezési elvet képes figyelembe venni és azok gyakorlati megvalósításait is levezényelni. Tovább birtokában van a legmagasabb szintű kínai asztrológiai rendszer ismeretének is, melyet képes beépíteni térrendezési munkájába.

TÉMAKÖREI:

Színterápia, Feng shui repülőcsillag iskola, térrendezési módszerek, kínai asztrológia, gyakorlati térrendezés, belsőtér-rendezés

Épületek vizsgálata térben és időben. Az épületben lakók várható sorsa, lehetőségeik.  Orvoslások, technikák.  Négyoszlopos sorsmeghatározás - a legmagasabb szintű kínai asztrológiai rendszer. Személyes sorsok és lehetőségek, melyek ügyesen kombinálhatók a feng shui elveivel. A színek hatása személyiségünkre, életünkre és környezetünkre. Igen mélyre ható színterápia, amivel környezetünk harmóniája is kialakítható. Hogyan befolyásolhatjuk életünket a színek tudatos használatával.  A tanfolyam során megtanult eszközök gyakorlati alkalmazása.

Felsőfokú képzés díja: 85.000 Ft, felsőfokú vizsga díja: 20.000 Ft


EGYEDÜLÁLLÓ KEDVEZMÉNYEK!!

A gyeden-gyesen lévők és nyugdíjasok 20 %-os kedvezménnyel vehetnek részt a kurzusokon.

(az erre való jogosultságot beiratkozáskor igazolni kell)

Az, aki egy összegben befizeti mindhárom képzési szint tanfolyami díját, 20% kedvezményben részesül, tehát 238.000 Ft helyett mindössze 190.400 Ft-ot kell fizetnie!

A kedvezmények össze nem vonhatók!

Továbbá minden hallgatót megillet a részletfizetés lehetősége, a tanfolyami díj modulonként két részletben fizethető!

És még nincs vége! Minden hallgatót megilleti a 100%-os pénzvisszafizetési garancia! Amennyiben az első tananyag megérkezése után öt napon belül jelzed, hogy nem szeretnéd folytatni a tanfolyamot, a teljes befizetett összeget visszakapod!

 

A levelező tanfolyam moduldíjai:

Alapszintű modul

10 hét

68.000 Ft        

230 €

200 £                 

Középfokú modul

12 hét

85.000 Ft

285 €

240 £

Felsőfokú modul

12 hét

85.000 Ft

               285 €

240 £

 

A levelező tanfolyam elvégzése után vizsgalehetőséget biztosítok. Vizsgadíj: 20.000 Ft Sikeres vizsgát követően sorszámozott magyar és angol nyelvű oklevelet kap a hallgató.

A levelező tanfolyam sikeres vizsga nélkül munkavégzésre nem jogosít fel!

Minden témakörben lehetőség van ingyenes e-mailen keresztüli konzultációra korlátlanul, valamint bármilyen kommunikációs csatornán keresztüli konzultációra is. Modulonként egy 1 órás konzultáció ingyenes, további személyes vagy egyéb konzultációk díja 8.000.- Ft/óra.

 

Gyakran ismételt kérdések a levelező tanfolyammal kapcsolatban:

  1. Hogyan történik a fizetés levelező tanfolyamnál?

Alapesetben a modulok két részletben történő fizetésére van mód. Először a hallgatónak kell utalnia a tandíjat, én az összeg megérkezését követően küldöm a tananyagot. Mindaddig küldöm, ameddig ki van fizetve. Tehát ha éppen nem tud fizetni az illető, amikor következne, következményekkel nem jár, amíg nem tud fizetni, addig van ideje ismételni a tananyagot.

 

  1. Hogyan történik a vizsga?

A tanfolyam végeztével nem következik automatikusan a vizsga, a hallgatónak jeleznie kell, ha vizsgázni szeretne. A vizsga két részből áll. Az első részben egy lakás belsőtér elemzését kell elvégezni szakdolgozat formájában. Ennek a kidolgozására egy hónap áll rendelkezésére. A második részben egy elméleti kérdéssort kap, melyet egy órán belül kell kitöltve visszaküldenie. A vizsgára való jelentkezést tehát ennek tudatában kell megtennie minden hallgatónak. Amennyiben a vizsgára egy hónapon belül nem kerül sor, jelentkezhet újabb vizsgára, de ez esetben újabb feladatot kap.

A vizsga második része írásbeli kérdéssorból áll. Ekkor egy előre megbeszélt időpontban elküldöm emailben a kérdéssort és a hallgatónak legkésőbb 60 perc múlva vissza kell küldenie a kitöltött feladatsort.

 

  1. Mi történik, ha időközben valamilyen okból félbe kell hagynom a tanfolyamot?

Az a hallgató, aki tanulmányait megszakítja, az első megszakítástól számított 3 éven belül bármikor folytathatja tovább. 3 éven túl az addig elvégzett tanulmányok nem számíthatók be. Ez alapján a vizsgára is a az első szüneteltetés után 3 éven belül van lehetőséged. Ha 3 éven túl mégis szeretnéd folytatni a tanfolyamot, az elejétől kell elkezdened, de ekkor 60%-os kedvezményt kapsz a már megkapott tananyagok díjából.

 

  1. Kapok-e kedvezményt, vagy felmentést, ha van a feng shui területén előképzettségem?

Amennyiben az előképzettséget nem a Fortuna-Dekor Kft. által szervezett tanfolyamon szerezted, nem. Kedvezmény és felmentés, csak az OKJ végzettségű lakberendező és magasabb szintű építész végzettségű hallgatóknak jár egyes témakörök esetében. Végzettségük igazolásával a lakberendezés témakörök elvégzése alól felmentést kapnak, az alapfokú tanfolyam díjából 6.000 Ft, a középfokú tanfolyam díjából pedig 32.000 Ft kedvezményt. Ezen kedvezmény igénybevételével a témakörhöz tartozó anyagot nem kapják meg, és vizsgázniuk sem kell.

 

  1. Elvégezhetem -e rövidebb idő alatt a tanfolyamot?

Igen, van rá lehetőséged. Az ajánlott tananyagküldési idő a heti intervallum, de ettől kérésedre mindkét irányba eltérhetünk. A tapasztalatok szerint aki nagyon sok időt fordít a tanulásra, az sem tud heti 2-3 tananyagnál többet feldolgozni.

 

  1. Külfölfön élek, el tudom-e végezni a tanfolyamot?

Természetesen. A tanfolyam elvégzéséhez nincs szükség személyes találkozásra. Olyan részletesen kapod meg a tananyagot, hogy anélkül is meg tudod tanulni. De ha elakadsz, akkor is emailben, vagy más kommunikációs csatornán kapsz segítséget.

 

 

Demeter Anikó Térspecialista Radiesztéta - Fortuna Dekor

Kapcsolat Menü
Telefon: +36-20/3189-071
E-mail cím:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
All contents - Összes tartalom Copyright © 2007 - 2019 | All Rights Reserved - Minden Jog Fenntartva! Demeter Anikó