BELSŐTÉR-RENDEZÉS, FORTUNA DEKOR MÓDSZER

HALLOTTAD MÁR EZEKET A KIFEJEZÉSEKET? TUDOD MIT TAKARNAK?
FENG SHUIT? AZT IS. ÉS MÉG SOK MINDEN MÁST:
LAKBERENDEZÉSI ISMERETEKET, NYUGATI TÉRRENDEZÉS PSZICHOLÓGIÁJÁT, ŐSI MAGYAR TÉRRENDEZÉST ÉS SORSELEMZÉST.
A FORTUNA DEKOR OKTATÁSI RENDSZERÉN BELÜL TE DÖNTÖD EL, MILYEN MÉLYSÉGBEN SZERETNÉD ELSAJÁTÍTANI.

Okleveles Képzés

Ha nem adod alább annál, hogy profi legyél, akkor neked a Belsőtér - rendező, feng shui tanácsadó levelező képzés az ideális. A több hónapos tanfolyam elvégzése nem egyszerű. De utána olyan tudás birtokában leszel, melyet életed nagyon sok területén tudsz kamatoztatni és nem utolsó sorban másoknak is tudsz segíteni. Ha a záróvizsga stresszét is bevállalod, még magyar és angol nyelvű oklevelet is kapsz, hogy dolgozhass.

Események

Események 2018 – nappali képzés.<br>Ilyen ritkán van, de ebben az évben indul, azt viszont nem tudni, legközelebb mikor fog. Háromhetente személyesen találkozunk Budapesten, hogy átadjam neked minden tudásom. No nem lesz ennyire laza a tanfolyam, mert online is kapsz majd tanulnivalót. Így áll össze egy igen tartalmas 9 hónap, ahol minden tudást megkapsz, amit a levelező tanfolyamon tanulók, de azon túl személyesen adom át neked az elmúlt 14 év gyakorlati tapasztalatát.

Otthonod Mestere Csomag

Ha úgy érzed, hogy tudsz a témáról annyit, amennyit szeretnél, csak egy kis technikai segítségre van szükséged, akkor neked az "Otthonom mestere" segédcsomag való. A csomag megrendelésével lakásod alaprajzára biztosan szakszerűen fog fölkerülni a bágua és a hiány-többlet területek is pontosan lesznek megállapítva.
Nem kell mást tenned, csak a megrendeléshez csatolnod az otthonod alaprajzát pdf vagy jpg formátumban, valamint egy pontos címet vagy egy pontosan meghatározott északi irányt. Megrendelésed után 5 napon belül postán megkapod tőlem életre szóló segédcsomagodat és már neki is láthatsz a munkának.

Demeter Anikó Térspecialista Radiesztéta - Fortuna Dekor

Telefon

+36-20/3189-071

E-mail cím

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

All contents - Összes tartalom Copyright © 2007 - 2018 | All Rights Reserved - Minden Jog Fenntartva! Demeter Anikó